Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>

Termékek Menü

köszörült tengelyek

Fontos információ köszörült tengely rendelés leadáshoz!

A termék ára 1000 mm hosszra vonatkozik, amelyhez - egész szálas rendelés kivételével (6 méter) - hozzáadódik egy típustól függő vágási hulladék költség (pl.: 685 mm rendelés esetén, 700 mm-ert számlázunk), egy vágási, valamint csomagolási költség
A rendelési folyamat végén kérjük a megjegyzés mezőbe írja be a szükséges tengelyhosszt, valamint a darabszámot, és mi hamarosan küldjük Önnek a pontos árajánlatot.


A WB szériát a csőtengelyek kivételével mindegyikből el lehet készíteni.

A lineáris tengely felhasználási módjai

Ipari munkák során fontos, hogy a leghatékonyabb és az anyagiakat illetően is a legjobb megoldás álljon rendelkezésre. Ha a lineáris mozgás kialakítására törekszik, akkor tudnia kell, hogy annak az egyik fontos eleme a lineáris csapágy mellett, a lineáris tengely. A lineáris tengely többféle kivitelezésben, különböző keresztmetszettel készülhet.

A lineáris tengely többféle változatban is elérhető. Létezik standard, krómozott, standard rozsdamentes, erősen rozsdamentes, csőtengelyes, krómozott csőtengelyes, krómozott edzetlen, és furatott tengelyes modell is. Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen célra szeretné használni a terméket, illetve utánanézni, hogy az egyes típusoknak mik a legfontosabb jellemzői, majd ezt követően dönteni. Bizonytalanság esetén a webáruházunk munkatársai örömmel segítenek a megfelelő tájékoztatásban.

A lineáris tengely használata során több tényezőt is figyelembe kell venni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érhesse el amellett, hogy az alkatrész állapota is hosszú évekig optimális maradjon. Fontos például, hogy a tengely felületét edzeni kell, hiszen, ha nincs megfelelően megedzve, akkor a megengedett terhelhetősége csökken. Ezen kívül a hőmérséklet sem lehet túl magas, hiszen ekkor a terhelhetősége mellett a hatékonysága is csökkenhet.

Termék összehasonlító