Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>

Termékek Menü

Hántolt orsók

A HIWIN hántolt golyósorsói minőségi átmenetet képeznek a hengerelt és a köszörült orsók között, így sokoldalúan használhatók a szállító vagy pozicionáló alkalmazásokban. A hántolt golyósorsókhoz többféle kialakítású (pl. szimpla vagy dupla) anya áll rendelkezésre.

Igény esetén mérési jegyzőkönyvvel is tudjuk szállítani. A jegyzőkönyv lehetőséget ad arra, hogy az orsó gyártásból származó hibáit szoftveresen (pl. a motor vezérlőben) kiküszöböljük, így növelve a hajtás pontosságát.

Vevői igények alapján rövid szállítási határidővel tudunk komplett golyósorsókat gyártani. A szabványos orsóvégekhez kapcsolódó komplett csapágyegységek minimálisra csökkentik a tervezési időt.

A hántolt golyósorsókat rendelésre készítik a HIWIN-nél Németországban, egyedi rajz alapján vagy szabványos végmegmunkálással, a szállítási határidő így 2-3 hét.

Az orsóra és az anyára minden esetben egyedi árat adunk. Ha kiválasztotta a megfelelő típust küldje el a részünkre és mi rövid határidőn belül megküldjük Önök részére az ajánlatunkat.
 

Termék összehasonlító