Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>

Termékek Menü

Szolgáltatások

Cégünk elkötelezett munkatársaink képzésében, melynek eredményeképp szakcsoportunk mostanára szakképzett mérnökökből és szakértő értékesítőkből áll. Eddigi mind sztenderd, mind egyedi ipari megoldások terén szerzett tapasztalatunk, most az Ön rendelkezésére áll a következő témákban.

 

Tanácsadás - Évtizedes tapasztalatunk során sok egyedi és igényes megoldással találkoztunk, melyek ismeretében már kipróbált, működő megoldásokkal tudjuk segíteni tervező gárdáját.

 

Tervezés - Cégünk fejlett CAD rendszerrel rendelkezik mellyel szakképzett munkatársaink az Ön igényeire szabott rendszert vagy alkatrészt tervezhetnek.

 

Megmunkálás - Napjaink szüntelenül fejlődő ipari világában, korszerű műhelyünkben minden felmerülő gyártási igényt ki tudunk elégíteni.

 

Elő és összeszerelés - Igény esetén az egyeztetett mértékben tapasztalt munkatársaink részben vagy teljesen összeszerelik az Ön által rendelt alkatrészt így Önnek azzal már nem szükséges foglalkoznia.

 

Tejes körű alkatrész ellátás - Több mint 25 éves nagykereskedelmi múltunk a biztosíték, hogy az Önnek szükséges terméket a lehető legrövidebb időn belül és a legkedvezőbb áron biztosítjuk.

 

Privát webshop - Hosszútávú partnereinknek egy privát, csak Ön, és szakemberei által elérhető webfelületen keresztül az előzetesen mérnökeink által felmért kopó és forgó alkatrészei egyszerűen és naprakészen elérhetőek.

Termék összehasonlító
Loading...
Gyártók szerinti szűrés