Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>

Szolgáltatások

Cégünk elkötelezett munkatársaink képzésében, melynek eredményeképp szakcsoportunk mostanára szakképzett mérnökökből és szakértő értékesítőkből áll. Eddigi mind sztenderd, mind egyedi ipari megoldások terén szerzett tapasztalatunk, most az Ön rendelkezésére áll a következő témákban.

 

Tanácsadás - Évtizedes tapasztalatunk során sok egyedi és igényes megoldással találkoztunk, melyek ismeretében már kipróbált, működő megoldásokkal tudjuk segíteni tervező gárdáját.

 

Tervezés - Cégünk fejlett CAD rendszerrel rendelkezik mellyel szakképzett munkatársaink az Ön igényeire szabott rendszert vagy alkatrészt tervezhetnek.

 

Megmunkálás - Napjaink szüntelenül fejlődő ipari világában, korszerű műhelyünkben minden felmerülő gyártási igényt ki tudunk elégíteni.

 

Elő és összeszerelés - Igény esetén az egyeztetett mértékben tapasztalt munkatársaink részben vagy teljesen összeszerelik az Ön által rendelt alkatrészt így Önnek azzal már nem szükséges foglalkoznia.

 

Tejes körű alkatrész ellátás - Több mint 25 éves nagykereskedelmi múltunk a biztosíték, hogy az Önnek szükséges terméket a lehető legrövidebb időn belül és a legkedvezőbb áron biztosítjuk.

 

Privát webshop - Hosszútávú partnereinknek egy privát, csak Ön, és szakemberei által elérhető webfelületen keresztül az előzetesen mérnökeink által felmért kopó és forgó alkatrészei egyszerűen és naprakészen elérhetőek.