Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>

Termékek Menü

Lánckerekek

A lánckerék típusai

Ipari célra történő alkatrészvásárlás esetén nagyon körültekintőnek kell lenni, hiszen mindenképpen olyan termékekre van szükség, amelyek magas minőségűek, valamint hosszú élettartammal és jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A lánckerék az egyik legfontosabb hajtástechnikai elem, amely segítséget nyújt az erőátviteli hajtások megvalósításában. Az általában acélból készült alkatrész sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít. Azonban a minőségi lánckerék még ezen túl is számos előnnyel bír.

A tengelyek közötti erőátvitelhez költséghatékony megoldást biztosít, nagy erők átvitelére is alkalmas, gondozásmentes kialakítással rendelkezik, így a karbantartása nem igényel különösebb erőfeszítést. Könnyedén beszerezhető, így rövid időn belül munkába is állítható. A lánckerék többféle típusban kaphatók.

Ezen kívül léteznek még úgynevezett taper-lock, edzett, illetve edzett furatos típusok. Ha lánckerék vásárlását tervezi, akkor a webáruházunk tökéletes alternatívát kínál a kívánt termék beszerzésére, mivel megbízható, prémium áruk forgalmazásával foglalkozunk, így biztos, hogy nem éri kellemetlen meglepetés majd az alkatrész használata közben sem. Szükség esetén műszaki támogatást is biztosítunk. A lánckerekek kiválasztásához szívesen elküldjük online kiválasztó katalógusunkat.

Termék összehasonlító
Loading...